12-12-2019

De beweging is omhoog

De beweging is omhoog. Letterlijk, als je naar het mooie nieuwe logo van onze branchevereniging kijkt. Maar ook in figuurlijke zin is de beweging omhoog. Onze leden dragen als professioneel bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders namelijk elke dag bij aan het welzijn van al die duizenden Nederlanders die voor een kortere of langere periode niet in staat zijn om zelf hun financiën te beheren en/ of beslissingen te nemen over de zorg die zij nodig hebben. Zij zijn dan ook zorgverleners met een belangrijke maatschappelijke taak en hebben een warm kloppend hart voor kwetsbare mensen.


En dat mag iedereen weten! Of beter, we vinden dat iedereen dat móet weten.


De nieuwe huisstijl en website staan voor de openheid en toegankelijkheid van ons als branchevereniging. We zijn nadrukkelijk partner in het brede sociale domein. Wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders nemen hun rol als ketenpartner in het leven van hun cliënten en zoeken daarom samenwerking met andere partijen die van belang zijn voor onze cliënten. Professionele financiële zorgverlening gaat hand in hand met andere vormen van zorgverlening. Of om het heel simpel te stellen: onze cliënten zijn ook inwoners van een gemeente, zorgafnemers, huurder. Het bredere sociale domein staat wél onder druk. Ik ben er echter van overtuigd dat onze expertise echt bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten en daarmee onmisbaar is. Met de bewegingen in het sociaal domein, zullen we moeten meebewegen. Dat gaan we niet uit de weg. Sterker, wij hebben altijd al gestaan voor toonaangevende kwaliteit.


We zetten blijvend in op het maken van verbinding en investeren in samenwerking met onze partners, waaronder gemeenten, VNG, het Rijk en onze collega-brancheorganisaties. Om onze leden blijvend in staat te kunnen stellen nu en in de toekomst hun cliënten te kunnen voorzien van de noodzakelijke zorg- en dienstverlening.

Laten we herhalen: de beweging is omhoog!

Gert Boeve

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl