27-05-2022

‘De regio in!’

Het kan weer! Nadat we door corona onze regiobijeenkomsten hebben moeten stoppen, kunnen we eindelijk weer regiobijeenkomsten organiseren. Ja, tijdens de pandemie organiseerden we wel online bijeenkomsten, die op zich ook goed waren, maar het regionale karakter werd gemist.

Dit jaar brachten de regiobijeenkomsten mij in Goes, Emmeloord en deze week in Tilburg. Heel bewust gaan we door het hele land heen en komen we ook aan de randen van ons land.
Zeker als je bijvoorbeeld in Clinge, Zeeuws-Vlaanderen, je werk hebt (zoek dat maar eens op!), dan is het wel eens prettig dat je niet naar Utrecht hoeft, maar dat wij naar jou toekomen.

De regiobijeenkomsten hebben wel een iets ander karakter. Uit evaluaties bleek namelijk dat een geheel agendaloos overleg, niet goed werkte. Dat doen we nu dus anders. Belangrijk punt is dat we deelnemers vragen of er regionale kwesties spelen. Die bespreken we. Leden leren van elkaar, maar de kennis nemen wij ook weer mee terug naar het bestuur.

Ook houden we de regiobijeenkomsten bij voorkeur bij een lid op kantoor. Leuk om eens in de keuken van een lid te kunnen kijken, maar bovendien willen we de kosten laag houden. Ook dit werkt tot nu toe goed. Ik dank nogmaals onze gastheren en -vrouwen voor de ontvangst!

De intervisiegroepen zijn ook gestart. Circa 45 leden hebben zich hiervoor opgegeven. Jij nog niet en heb je toch interesse in intervisie? Meld je dan bij info@horus.nl.

En begin juni? Dan staat de regiobijeenkomst in Doetinchem op het menu. Op kantoor bij Daniëlle Knoef van Pactus. Ben je werkzaam in deze regio? Dan hoop ik je daar te ontmoeten!

Deze blog verscheen eerder in de nieuwsbrief van Horus

'Heel bewust gaan we door het hele land heen en komen we ook aan de randen van ons land.
Zeker als je bijvoorbeeld in Clinge, Zeeuws-Vlaanderen, je werk hebt, dan is het wel eens prettig dat je niet naar Utrecht hoeft, maar dat wij naar jou toekomen'

Gert Boeve

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl