13-01-2022

Aankondiging intervisie-bijeenkomsten

Dit jaar beginnen we met intervisiebijeenkomsten. De eerste groep start over niet al te lange tijd. Deze groep bestaat uit leden die organisaties van soortgelijke groottes hebben. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen zij hun zorgen, problemen en ook hun kennis delen. Als wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders kun je namelijk erg veel van elkaar leren. En zo ontwikkel je een betere klantbediening, wat de kwaliteit van de branche omhoog brengt.

De intervisiebijeenkomsten zijn op initiatief van de leden: zij zorgen zelf dat er iemand is die dat moment de regie neemt en een locatie regelt (bij voorkeur bij een lid op locatie, zodat hier weinig kosten bij komen kijken). Horus is hier dus niet zelf bij aanwezig. Wel willen wij graag weten wat er besproken is tijdens een bijeenkomst, zodat we weten wat eronder onze leden leeft en waar we onze focus op moeten leggen. Mocht blijken dat wel behoefte bestaat aan professionele begeleiding of aan bijvoorbeeld een ruimte, dan kan Horus daar tegen betaling in voorzien.

Wil jij ook deelnemen aan zo’n bijeenkomst?

Heb jij ook interesse? Wil je deelnemen aan een intervisiebijeenkomst samen met leden die soortgelijke ondernemingen hebben (gebaseerd op aantal dossiers), of wil je bijvoorbeeld aan intervisie doen met alleen mentoren? Laat het ons weten zodat wij jou in een groep kunnen plaatsen. Mail naar info@horus.nl om je aan te melden of voor meer informatie.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl