24-03-2021

Convenant Langstraat-gemeenten en bewindvoerders bekrachtigd!


Vandaag heeft vicevoorzitter Sjon Reimink namens Horus het samenwerkingsconvenant tussen de Langstraatgemeenten, beschermingsbewindvoerders, schulddienstverleners en Baanbrekers ondertekend.

Het doel van het convenant is optimale ondersteuning bieden aan inwoners van de Langstraatgemeenten met geldproblemen, geldzorgen en/ of schulden.

Horus is blij met de bijdrage die de vereniging heeft kunnen leveren aan de totstandkoming van het convenant. Sjon Reimink: “Horus en onze lidorganisaties staan voor betrouwbare en kwalitatieve vertegenwoordiging. We zoeken als branchevereniging actief naar samenwerking in het sociaal domein om financiële zorgverlening te blijven verbeteren. Door dit convenant tussen de Langstraatgemeenten en bewindvoeringsorganisaties kunnen maatschappelijke middelen optimaal worden ingezet en kan de best passende financiële ondersteuning worden geboden aan inwoners van deze gemeenten.”

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl