Convenant Langstraatgemeenten en bewindvoerders bekrachtigd

Vandaag heeft vicevoorzitter Sjon Reimink namens Horus het samenwerkingsconvenant tussen de Langstraatgemeenten, beschermingsbewindvoerders, schulddienstverleners en Baanbrekers ondertekend.

Het doel van het convenant is optimale ondersteuning bieden aan inwoners van de Langstraatgemeenten met geldproblemen, geldzorgen en/ of schulden.

Horus is blij met de bijdrage die de vereniging heeft kunnen leveren aan de totstandkoming van het convenant. Sjon Reimink: “Horus en onze lidorganisaties staan voor betrouwbare en kwalitatieve vertegenwoordiging. We zoeken als branchevereniging actief naar samenwerking in het sociaal domein om financiële zorgverlening te blijven verbeteren. Door dit convenant tussen de Langstraatgemeenten en bewindvoeringsorganisaties kunnen maatschappelijke middelen optimaal worden ingezet en kan de best passende financiële ondersteuning worden geboden aan inwoners van deze gemeenten.”

Sjon Reimink:

“Door dit convenant tussen de Langstraatgemeenten en bewindvoeringsorganisaties kunnen maatschappelijke middelen optimaal worden ingezet en kan de best passende financiële ondersteuning worden geboden aan inwoners van deze gemeenten.”