07-12-2022


Durven jouw cliënten deze winter de verwarming aan te doen?

Afgesloten van het gas, douchen met koud water, flauwvallen van de honger: de energiecrisis treft heel Nederland. Het aantal schrijnende verhalen is niet meer te tellen en het einde van de crisis is vooralsnog niet in zicht. Zeg eens eerlijk: hoe zit dat met jouw cliënten? Durven zij de verwarming nog wel aan te zetten en laten zij maaltijden staan om het warm te krijgen? Zijn jouw cliënten eigenlijk wel winterklaar?

Horus is een samenwerkingsverband met consumentenorganisatie de Vastelastenbond aangegaan om de energierekening van jouw cliënten te verlagen. De service Energie Vanzelf Geregeld is ontwikkeld om jouw cliënten aan het beste en meest voordelige energiecontract te helpen. Dit betekent dat een team van ervaren adviseurs de energiemarkt voor jouw cliënten in de gaten houdt en jouw cliënten naar het beste contract overzet. Energie Vanzelf Geregeld beschermt hen tegen de steeds verder oplopende energierekeningen. 

De Vastelastenbond was recent de enige partij in Nederland die een jaarcontract met gunstige vaste tarieven wist te regelen. Terwijl de variabele tarieven maandelijks oplopen, profiteren gebruikers van Energie Vanzelf Geregeld een jaar lang van vaste tarieven. Zelfs wanneer het verbruik boven de limiet van het prijsplafond uitkomt, zijn de tarieven gunstig te noemen. Het aanbod is op maar er wordt hard gewerkt aan een nieuw jaarcontract. Dit aanbod is slechts beperkt beschikbaar dus je moet snel in actie komen.

Sluit vandaag nog een abonnement op Energie Vanzelf Geregelde af en help jouw mensen veilig de winter door. Reageer voor 15 december en zet jouw cliënten nog dit jaar over naar een betaalbaar energiecontract! Pak deze deal vandaag nog en bescherm je klanten tegen een strenge winter: http://www.vastelastenbond.nl/bewindvoering.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl