19-08-2022

Het verenigingsbureau van Horus: wie doet wat?

Je hoort en leest regelmatig namen van medewerkers van het verenigingsbureau van Horus. Maar wat doen zij allemaal? En wie zijn ze? Lees hieronder wat elke medewerker zoal doet.
Benieuwd naar hun achtergrond? Die lees je op deze pagina.

Rens Koelewijn – directeur (renskoelewijn@horus.nl (foto: linksboven)
Rens is sinds 1 mei 2020 de directeur van Horus. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van het verenigingsbureau en de optimalisatie van alles hieromheen. Hij springt bij in de operatie waar dat nodig is, bijvoorbeeld in het contact met leden, bij vragen die zij hebben of signalen vanuit Arie Verkerk. Daarnaast is Rens, met het bestuur, het gezicht van Horus bij gesprekken met stakeholders in onze branche en sluit hij bij zoveel mogelijk overleggen en gesprekken aan.

Arie Verkerk – helpdesk Horus Support (foto: boven, in het midden)
Arie is adviseur van Horus en beheert daarom de mailbox support@horus.nl. De service Horus Support is exclusief voor leden van Horus. Heb jij een juridische of vakinhoudelijke vraag, dan kun je terecht bij Horus Support. Er is sprake van collegiaal consult: vragen en antwoorden zullen (geanonimiseerd) ook beschikbaar worden gesteld aan de leden via het ledenportaal. Zo neemt ook de collectieve kennis van alle leden toe!

Janet Muller – coördinator opleidingen / opleidingen@horus.nl (foto: rechtsboven)
Janet houdt zich met name bezig met het inrichten en coördineren van onze opleidingen, maar organiseert daarnaast ook het Horus Jaarcongres.

Shirley van Voorst – relatiebeheerder (shirleyvanvoorst@horus.nl) (foto: linksonder)
Shirley onderhoudt de contacten met de leden en is daarnaast klachtensecretaris. Verder organiseert zij de regiobijeenkomsten en ledenraadsvergaderingen (en is daarbij ook aanwezig) en ondersteunt ze het bestuur en de directeur. Als je niet weet waar je met je vraag terecht kunt of als je een tip hebt of een probleem; laat dit haar vooral weten!

Dorien van ’t Foort – communicatieadviseur (dorienvantfoort@horus.nl) (foto: onder, in het midden)
De gehele communicatie van Horus is in handen van Dorien. Denk aan het bijhouden van de website en het ledenportaal, het schrijven van nieuwsberichten voor socialmediakanalen, de nieuwsbrieven, etc.

Carolina Blok – administratief medewerkster (foto: rechtsonder)
Jij wordt verwelkomd door Carolina als je belt naar het algemene nummer 085-0074330 . Naast het beantwoorden van de telefoon, beheert zij de algemene infobox (info@horus.nl), doet zij de ledenadministratie (aanmeldingen/opzeggingen) en is zij jouw aanspreekpunt als je een opleiding wilt laten accrediteren (accreditatie@horus.nl). Ook heb je contact met Carolina als je lid wilt worden van de SFTI (info@sfti.nl). Verder ondersteunt ze Janet Muller bij Horus Opleidingen en verricht ze allerlei andere algemene ondersteunende werkzaamheden.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl