09-02-2023

HeyDay+UnifiedPost: een update over het proefdraaien

Het proefdraaien met HeyDay+UnifiedPost verloopt voorspoedig! Hier weer een korte opsomming van de hoogtepunten:

  • Het uploaden van betaalbestanden (standaard PAIN-format) en het downloaden en inlezen van rekeninginformatie (standaard CAMT-format) verloopt probleemloos.
  • De verschillende software-leveranciers hebben daar waar nodig bepaalde settings en parameters toegevoegd en ingesteld, of zijn daarmee bezig.
  • Om de connectie met zoveel mogelijk van de gangbare softwarepakketten te testen en in te regelen, hebben we deze fase van proefdraaien met twee weken verlengd.
  • Parallel aan het proefdraaien zijn we met verschillende software-leveranciers het automatisch up- en downloaden van betaalbestanden en rekeninginformatie (door middel van de Client Connector) aan het inregelen. Dat betekent dat kantoren die nu (veel) tijd kwijt zijn met de ‘dagstart’, met behulp van de automatische download meteen kunnen beschikken over actuele rekeninginformatie, zonder handmatige acties.

Door nu zoveel mogelijk in te regelen en te testen, is de verwachting dat alle wettelijk vertegenwoordigers die in de volgende fase met deze oplossing willen gaan werken, snel en probleemloos aangesloten kunnen worden.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl