9-12-2020

HOERA: we worden Horus!

De leden van VeWeVe en onze leden hebben zich positief uitgesproken over de fusie tussen beide verenigingen. Per 1 januari 2021 gaan BPBI en VeWeVe dan ook samen verder als Horus.

Met Horus ontstaat de grootste branchevereniging van wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders. Gezamenlijk vertegenwoordigen de ca. 600 aangesloten organisaties ruim 80.000 cliënten op het gebied van bewindvoering, mentorschap, curatele en inkomensbeheer.

Horus is dé spreekbuis namens alle leden van de vereniging die, acterend in het sociaal domein, een belangrijke, maatschappelijke rol vervullen in de (financiële) zorgketen. Horus en haar leden zijn gericht op het leveren van kwalitatieve dienstverlening met oog voor de menselijke maat. We trekken hierin graag samen op met andere partners, zoals gemeenten, Rijk en de andere brancheorganisaties, onder het motto: ‘Samen vooruit.’

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl