Inschrijving BPBI jaarcongres 2020 standhouders

Beste standhouder,

De inschrijving voor het BPBI jaarcongres 2020 is geopend! Hét jaarlijkse congres voor bewindvoerders, mentoren en inkomensbeheerders wordt dit jaar op 5 oktober georganiseerd in congrescentrum Innstyle Maarssen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de opzet van het BPBI jaarcongres waarbij de veilige onderlinge anderhalve meter afstand in praktijk gebracht kan worden.

Deze dag biedt je uitgelezen kansen te werken aan relatiebeheer met bewindvoerders, mentoren en inkomensbeheerders. Er is dit jaar extra aandacht voor de plek van de stands en de ontmoeting tussen standhouders en deelnemer. Bij aanvang van het congres bieden wij je ook de mogelijkheid om middels een Elevator Pitch van 1 minuut je stand onder de aandacht te brengen van de bezoekers. We hebben dit jaar i.v.m. de verplichte 1,5 meter afstand slechts 15 plaatsen beschikbaar. De prijs van een stand is € 1250 excl.. Schrijf je dus snel in!

Indien het congres onder invloed van het coronavirus geen doorgang kan vinden op 5 oktober, dan wordt het congres verschoven naar een later moment, binnen 6 maanden van de oorspronkelijke datum. De huur van je stand blijft dan geldig. Wij houden je op de hoogte over verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus, indien deze van invloed zijn op het congres. Volg ons via LinkedIn en onze website: http://jaarcongresbpbi.nl/

Met vragen kan je terecht op congres@bpbi.nl