22-09-2022

Koopkrachtpakket kabinet is goede eerste stap, maar nog niet toereikend

Het kabinet gaat de koopkrachtcrisis ongekend groot te lijf. De Landelijke Armoedecoalitie ondersteunt de stappen die nu worden gezet, maar het is nog onvoldoende om de financiële zorgen van burgers weg te nemen. Een te grote groep blijft in de financiële risicozone en daar weten de leden van Horus alles van.

Om die reden heeft Horus de reactie van de Landelijke Armoedecoalitie op de plannen van het kabinet ondertekend. Deze reactie is in de vorm van een brief (vóór Prinsjesdag) gestuurd naar de leden van de Tweede Kamer en de woordvoerders van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Met deze brief hoopt de Landelijke Armoedecoalitie, en Horus met hen, dat het kabinet een toereikend pakket aan maatregelen realiseert voor de korte termijn, en voldoende duurzaam beleid om mensen mee te laten doen en uit de armoede te laten stromen voor de lange termijn.


Wil je de brief lezen? Je vindt hem hier.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl