28-02-2022

Nieuw ledenvoordeel: snel en efficiënt digitaal contact met jouw cliënt

Meld je aan voor het webinar op 17 maart!

Als bewindvoerder, mentor, curator of inkomensbeheerder wil je aanvragen van nieuwe cliënten makkelijk kunnen bespreken en efficiënt administratief verwerken. Soms wil je je cliënten ook online helpen, op een laagdrempelige manier.

Idiligo heeft hiervoor de oplossing. Met één link kunnen jij en je cliënt gezamenlijk alle verschillende aanvraagformulieren invullen, de benodigde documenten uploaden en direct online ondertekenen. Je hoeft dus niet dezelfde informatie in verschillende formulieren in te vullen en dat scheelt enorm veel tijd en administratieve rompslomp.

Het systeem is eenvoudig te koppelen met je eigen cliëntvolgsysteem, aanmeldformulieren of andere intake-pakketten. Het enige dat je nog moet doen, is gezamenlijk met de cliënt door het gestructureerde gesprek heen te lopen, de informatie te controleren en waar nodig aan te vullen.

Jouw voordeel

Ben jij lid van Horus dan betaal je maar € 3,00 per cliënt waarvoor je dit programma inzet. Lees snel meer op site van Idiligo.Meld je aan voor het webinar

In deze tijden van digitalisering heeft Idiligo voor jou een lunch-webinar georganiseerd waarin je in dertig minuten een beeld krijgt van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen.
Meld je nu aan voor deze lunch-webinar op donderdag 17 maart om 12.30 uur.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl