30-03-2023

Nieuwe bestuursleden Horus

Goed nieuws! Horus mag twee bestuursleden welkom heten: Lieke Peters (PlusBewindZuid) en Christa van der Heijden (Motio budget en advies). Wij zijn enorm blij dat zij nu onderdeel uitmaken van het bestuur van Horus en wensen hen veel succes bij de uitvoering van deze taak.

Lieke Peters

Mijn naam is Lieke Peters, geboren en wonend in Maastricht, getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Ik ben eigenaar van PlusBewindZuid en actief als curator, mentor en bewindvoerder (bewust als éénpitter). Ook ben ik eigenaar van Kiezpunt Maatwerktrajecten en daarbinnen actief als o.a.(toezichthouder-)levensexecuteur, register vertrouwens- en integriteitpersoon, gecertificeerd register natuur- en wandelcoach en gediplomeerd stressmanager.

Na een carrière als assurantieadviseur en jarenlang werken in de sociale huisvesting, kwam ik in aanraking met budgetcoaching, familiair bewind en mentorschap. De keuze voor deze mooie richting als nieuwe professie (nu bijna vijftien jaar geleden) was heel snel gemaakt.
 
Ik zie als bestuurslid van Horus veel mogelijkheden om kennis en kunde te delen met collegae maar zeker ook met onze ketenpartners.
Er zijn nog altijd te veel aannames, overtuigingen en onduidelijkheden. Het werkveld is complex en passende antwoorden zijn niet altijd voor handen. Een sterke en communicatieve branchevereniging is een van de hulpmiddelen. Samen bereik je meer. Met mijn achtergrond hoop ik een aanvulling te kunnen geven op menig onderwerp en ik zie ernaar uit om ook mezelf verder te ontwikkelen.

Christa van der Heijden

Mijn naam is Christa van der Heijden, geboren en woonachtig in de Betuwe. Ik heb op jonge leeftijd vanuit huis de wereld van beschermingsbewind leren kennen bij Motio, budget en advies B.V. 
In 2015 ben ik, na wat omzwervingen, weer teruggekomen op het werkterrein van bewindvoerders, mentoren en curatoren. Ik leerde het vak in het kielzog van Henny van Diejen en sta vanaf 1 april 2022 samen met haar aan het roer bij Motio, budget en advies B.V.

Het is een mooi vak waarin ik mijn talenten voor procesvorming en communicatie fantastisch kan combineren met het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van onze klanten, ook zeker intern en met onze ketenpartners. Dat zorgt voor fijne samenwerkingen waar wij allen op kunnen bouwen. Het motto van Motio is dan ook: “Samen staan we sterk”.

Op het moment dat de vacature bij Horus werd gepubliceerd, heb ik dan ook geen moment getwijfeld en gesolliciteerd. Een mooie kans en uitdaging om mij in te zetten voor de branchevereniging en voor ons allen.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl