16-05-2023

Onderzoek SEO gepubliceerd

Het onderzoek naar de belonings- en financieringssystematiek bij bewindvoering is op 15 mei 2023 naar de Tweede Kamer verzonden.

Via deze link kun je het rapport downloaden. 

In het afgelopen jaar heeft onderzoeksbureau SEO, ook door middel van interviews onder leden van Horus, NBBI en NVVK, onderzoek gedaan naar de beloning(ssystematiek). De ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Justitie & Veiligheid hebben de brancheorganisaties uitgenodigd om mee te denken over de beleidsreactie van de ministers op het rapport. Onze input, die samen met NBBI en NVVK is opgesteld, lees je hier.

Horus heeft aangedrongen om met spoed tot nadere voorstellen voor de beloning te komen. Voorzitter Gert Boeve: 'Ik krijg steeds meer signalen dat het erop of eronder is voor de branche van wettelijk vertegenwoordigers. Onze leden werken circa 55 uur op maandbasis feitelijk gratis. Dat is niet langer vol te houden. Net zo belangrijk vind ik dat dit daarmee ook effect heeft op de kwaliteit van ons werk.'

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl