14-01-2022

Shirley van Voorst: relatiebeheerder bij Horus

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Shirley van Voorst en sinds 1 mei 2021 maak ik onderdeel uit van het Horus-team als secretarieel medewerker. Door veranderingen binnen Horus is er ruimte gekomen voor de functie van relatiebeheerder; een functie die ik maar al te graag wil opvullen. Deze functie betekent dat ik in eerste instantie ga kennismaken met zoveel mogelijk leden.


Dat kan op verschillende manieren: per e-mail, telefoon of fysieke ontmoeting. Het is mijn doel om jou als lid goed te leren kennen, zodat ik weet waar je behoeftes liggen. Waarover ben je tevreden, wat kan er misschien beter? Mogelijk heb je nog waardevolle tips voor Horus. Ons motto is niet voor niets ‘Samen vooruit’. Jouw mening telt!


Vóór 1 mei ben ik bijna negentien jaar werkzaam geweest bij een goed doel, waarvan de laatste dertien jaar als projectmedewerker. Omdat deze functie steeds meer een beleidsmatig karakter kreeg, ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Juist het contact met andere mensen geeft mij energie en inspiratie. Daarom ben ik erg blij dat ik per 1 januari 2022 als relatiebeheerder mag starten. Een groot deel van mijn uren zal bestaan uit relatiebeheer. De overige uren zal ik mij bezighouden met ondersteuning van het bestuur en de ledenraad, het organiseren en bijwonen van de regiobijeenkomsten en deel uit (blijven) maken van de klachtencommissie in de rol van secretaris.


Wil je iets met mij delen? Ik hoor graag van je! Je kunt mij bereiken van maandag tot en met donderdag via shirleyvanvoorst@horus.nl.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl