16-06-2022

Update banken en bewind; concreet nieuws!

Graag nemen we je weer mee in onze voortdurende activiteiten om de samenwerking tussen banken en onze leden te verbeteren.

De komende weken berichten we jullie over de gesprekken die we hebben gevoerd met de banken (ABN AMRO is achter de rug, Rabobank volgt volgende week en gesprekken met overige banken worden gepland) en over onze ondersteuning voor HeyDay (waar we je al eerder kort over informeerden). Alles om de aandacht voor dit belangrijke onderwerp vast te houden en te blijven drukken op oplossingen.

De inzet van Horus is natuurlijk niet alleen op banken gericht, maar ook op organisaties zoals de de Betaalvereniging en De Nederlandsche Bank. Ook agenderen wij als Horus voortdurend het ‘bankenonderwerp’ op de agenda van bijvoorbeeld het Landelijk Platform Schuldenbewind. En we mogen concluderen dat dit succes heeft!
Deze week is er via het landelijk platform door de minister voor Rechtsbescherming naar De Nederlandsche Bank en de Betaalvereniging een brief verzonden waarin een oplossing wordt gevraagd voor de problemen die onze branche treffen bij het openen van rekeningen. Je vindt de brief op deze pagina.

We zijn er nog niet, maar deze brief laat zien dat onze lobby zich steeds verder uitbreidt en andere organisaties echt wakker schudt!

Wordt vervolgd!

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl