11-08-2022

Update: LAVG en bankbeslag

Naar aanleiding van opmerkingen en voorbeelden van onze leden (waarvoor veel dank!) over het onterecht leggen van bankbeslag door LAVG, hebben we fijne en constructieve gesprekken gevoerd met deze organisatie.

LAVG heeft, na overleg met Horus, haar processen aangepast, waardoor de ontevredenheid bij bewindvoerders is weggenomen. Dit is een enorm positieve ontwikkeling waar we als Horus erg blij mee zijn!

Natuurlijk is het wel nodig dat de bewindvoerder (samen met de cliënt) ervoor zorgt dat er tijdige registratie plaatsvindt in het Centraal Curatele en Bewind register (CCBR), want op dit register is de aanpak van LAVG gebaseerd.

Heb je hier vragen over of zijn er gevallen waarbij het toch niet goed loopt of waarin er nog geen oplossing is, neem dan contact met ons op via info@horus.nl. Wij zorgen ervoor dat dit bij de juiste personen binnen LAVG terechtkomt.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl