27-10-2022

Van 11 t/m 13 november zijn de digitale diensten van de Rechtspraak niet beschikbaar

Van 11 t/m 13 november 2022 voert de Rechtspraak groot onderhoud uit en zijn alle rechtspraaksystemen niet bereikbaar. Dit betekent dat ook systeem Toezicht in dat weekend niet bereikbaar is voor de professioneel bewindvoerders die digitaal zijn aangesloten.
Om de continuïteit van de Rechtspraak te waarborgen zijn maatregelen getroffen om grote landelijke IT-storingen te voorkomen. Deze technische maatregelen worden jaarlijks tijdens een weekend getest. Zo wordt de overlast tot een minimum beperkt en is de Rechtspraak goed voorbereid op eventuele crisissituaties.

De werkzaamheden starten op vrijdagavond 11 november om 18.30 uur en duren tot zondag 13 november 12.00 uur. Gedurende dit onderhoud is het niet mogelijk om verslagen of machtigingsverzoeken digitaal in te dienen of berichten naar de rechtbanken te versturen.

Moet een professioneel bewindvoerder rond het weekend van 11 t/m 13 november een verslag, machtigingsverzoek of aanvullende informatie indienen? De rechtbank vraagt dit waar mogelijk voor 11 november te doen. Lukt dit niet dan vraagt de rechtbank deze zo spoedig mogelijk na 13 november in te dienen.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl