04-04-2024

Vertrek Rens Koelewijn bij Horus

Helaas moeten we melden dat onze directeur Rens Koelewijn Horus per eind april zal verlaten. Rens heeft vanuit de branche waar hij eerder actief was een aanbod gekregen waar hij geen ‘nee’ op wilde zeggen. Het bestuur van Horus feliciteert Rens met zijn nieuwe functie.

De afgelopen twee jaar waarin Rens actief is geweest, hebben voor Horus onder meer in het teken gestaan van het verder neerzetten van een stabiele vereniging, uitbreiding van het opleidingsaanbod en het verder centraal stellen van onze leden. Op dit moment bevatten zijn werkzaamheden onder meer het ondersteunen van de fusieprocessen met zowel de NBPM als NBBI en daar zal hij ook bij betrokken blijven.

Het bestuur van Horus en Rens vinden het jammer dat er een einde komt aan de prettige samenwerking, maar willen wel de dank naar elkaar uitspreken voor de afgelopen twee jaar. Totdat de fusies rond zijn, zal Gert Boeve de functie van directeur ad interim invullen.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het belangrijkste nieuws als eerste! 

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl