Accreditatie aanvragen voor een nieuwe opleiding vanuit opleiders

Kosten: € 75,-

Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je akkoord gaan met de voorwaarden. Download de voorwaarden, onderteken ze en upload deze boven de verzendknop op dit formulier.
Let op: Om je handtekening te kunnen plaatsen onder de voorwaarden, moet je de voorwaarden eerst opslaan op je computer en het bestand dan openen in Acrobat Reader. Open de pdf niet in je webbrowser (zoals Chrome of Edge) want dan kun je de handtekening niet uploaden.

Gegevens aanvrager
Inhoud en relevantie

Datum en tijdschema bijscholingsactiviteit:

Aantal netto contacturen*
1
2
3
4
5
6
7
8

Achtergrondinformatie over de bijscholingsactiviteit:

Relevantie van de bijscholingsactiviteit:

Leerdoelen:

Toetsing:

Domeinen:

Informatie over de opleiders
Overige opmerkingen

Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van het Reglement Permanente Educatie van Horus en verklaart bekend te zijn met de daarin opgenomen voorwaarden omtrent de aanvraag voor toekenning van scholingspunten door Horus. Ondergetekende verzoekt de accreditatiecommissie om aan de ingediende scholingsactiviteit scholingspunten toe te kennen.

Weten wat de voordelen zijn van een lidmaatschap?

Als lid van Horus profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je kortingen op diensten en toegang tot belangrijke platforms. Al onze voordelen hebben we voor je neergezet in een handig overzicht. Maak er gebruik van, zodat jij jouw werk nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl