Veelgestelde vragen

Particulier

Ik zoek een bewind­voerder, mentor, curator of inkomens­beheerder

Op dit overzicht kun je al bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders vinden die lid zijn van Horus. Je kunt op de kaart zoeken, de naam van een organisatie invoeren in de zoekbalk of zoeken op een bepaalde stad of omgeving.

Wat kost bewindvoering, mentorschap of curatele?

De kosten voor curatele, bewindvoering en mentorschap worden jaarlijks vastgesteld door de overheid. De tarieven zijn daarom bij iedere organisatie gelijk.

Klik hier voor de tarievenkaart CBM (curatele, bewindvoering en mentorschap) 2022. En hier vind je de tarieven van het vorige jaar: 2021.
Voor de tarieven van inkomensbeheer gelden geen wettelijk vastgestelde bedragen. Deze tarieven zijn op te vragen bij organisaties die inkomensbeheer aanbieden.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb over een lid van Horus?

Zie onze klachtenprocedure.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Dan kun je heel eenvoudig contact met ons opnemen. 

Word jij ook lid van Horus?

Word lid van Horus en maak onderdeel uit van deze grote groep wettelijk vertegenwoordigers. Je profiteert van veel voordelen, zoals korting op diensten en producten. Schrijf je snel in!

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl