Horus Jaarcongres

Elk jaar vindt het Horus Jaarcongres plaats, dé vakdag voor beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders. Deze leerzame en enerverende dag is voor leden van Horus en voor alle andere professionals in de (financiële) zorgverlening. Het jaarcongres van 2023 vindt plaats op woensdag 4 oktober in Nieuwegein.

Save the date: woensdag 4 oktober - Horus Jaarcongres 2023. Ben jij erbij?

Het Horus Jaarcongres 2023 vindt plaats op woensdag 4 oktober in Nieuwegein. Het lijkt ons fijn om je daar te mogen ontmoeten. Inschrijven is nog niet mogelijk. Zodra dit kan, laten we je dit weten op onder andere deze website en via onze nieuwsbrieven. Deelname aan het Horus Jaarcongres levert je 6 PE-punten op.

Terugblik op het jaarcongres van 2022

Het laatste jaarcongres vond plaats op dinsdag 27 september 2022 in het prachtige gebouw van Innstyle in Maarssen. We mochten nóg meer bezoekers ontvangen dan het vorige jaar en met 350+ zat het goed vol.
De dag begon met de opening door voorzitter Gert Boeve. Hij ging uitgebreid in op de actualiteiten in de branche. Na hem volgden sprekers: Robert Vonk (Raad voor Volksgezondheid & Samenleving) sprak over het rapport 'Van schuld naar schone lei'. Hoogleraar Mascha Antolskaia en onderzoekers Rieneke Stelma-Roorda en Roos Nieuwboer van de Vrije Universiteit lichtten het onderzoek 'Beschermingsmaatregelen in de Toekomst' toe. En Michiel Noordzij en Kimberley Pothoff (Bureau Wsnp/Raad voor Rechtsbijstand) gaven informatie over een bijzondere pilot. Tussendoor kon men lachen en meedoen aan de interactieve sketches van het duo Rol&Co.

Workshops

Na de gezamenlijke ochtendsessie was het tijd voor lunch. Daarna gingen de deelnemers uiteen in zes groepen om twee workshops naar keuze te volgen. Voor deelname aan het ochtendprogramma en de twee workshops, ontvingen de deelnemers PE-punten voor de jaarlijkse scholingsvereiste voor wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders.

Tijd om te netwerken én een beursvloer

Het Horus Jaarcongres is ook dé dag om vakgenoten te ontmoeten. Tijdens het congres had men, onder het genot van goed eten en drinken, ruime gelegenheid om te netwerken. Daarnaast konden deelnemers kennismaken met zo'n vijftien standhouders. De dag werd afgesloten met een drankje en bittergarnituur.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Netwerken

Bij de spannende workshop 'Serious game: 1 uur in de bijstand'

Politieagent Aad Lensen, projectleider Digitale Transformatie tijdens de workshop over financieel misbruik en geldezels

We kijken terug op een ontzettend geslaagd congres

Was jij erbij in 2022 en heb je een tip? Laat het ons weten op info@horus.nl. Was je er niet bij, maar wil je de volgende keer ook van de partij zijn? Hou deze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over de kaartverkoop. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Weten wat de voordelen zijn van een lidmaatschap?

Als lid van Horus profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je kortingen op diensten en toegang tot belangrijke platforms. Al onze voordelen hebben we voor je neergezet in een handig overzicht. Maak er gebruik van, zodat jij jouw werk nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl