Horus Jaarcongres

Elk jaar vindt het Horus Jaarcongres plaats, dé vakdag voor beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders. Deze leerzame en enerverende dag is voor leden van Horus en voor alle andere professionals in de (financiële) zorgverlening. Het jaarcongres van 2022 vindt plaats op dinsdag 27 september bij InnStyle in Maarssen.

Het Horus Jaarcongres 2022 vindt plaats op 27 september. Save the date!

De voorbereidingen voor het Horus Jaarcongres van 2022 zijn in volle gang. Wil jij erbij zijn op dinsdag 27 september 2022 (locatie InnStyle, Maarssen)? Hou deze datum vrij!  Zodra je je kunt aanmelden voor het jaarcongres van 2022 laten we je dit weten.

Terugblik op het jaarcongres van 2021

Het laatste jaarcongres vond plaats op maandag 4 oktober 2021 in het prachtige gebouw van Innstyle in Maarssen. Ruim 300 bezoekers begonnen de dag met de wakkerschudworkshop, waarmee de sfeer er direct goed in zat. Daarna werd het jaarcongres officieel geopend door voorzitter en directeur a.i. Gert Boeve. Later op de dag was het woord aan Michiel Grauss, wethouder Schulden en Armoede in Rotterdam.

Workshops

Naast de plenaire sessies waren er ook meerdere workshoprondes, waar actuele thema’s in het vak werden behandeld.

Deelname aan het jaarcongres levert bezoekers ook PE-punten op voor de jaarlijkse scholingsvereiste voor wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders.

Tijd om te netwerken én een beursvloer

Het jaarcongres is voor professionals in de sector ook dé dag om vakgenoten te ontmoeten. Tijdens het congres was er onder het genot van goed eten en drinken ruime gelegenheid om te netwerken. Daarnaast konden deelnemers kennismaken met ruim vijftien standhouders.
De dag werd afgesloten met een drankje en bitterballen.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Netwerken

Bij de workshop Nalatenschappen van Arend de Bakker

Henk Boon tijdens de workshop Van effectiviteit naar efficiency

We kijken terug op een ontzettend geslaagd congres

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het Horus Jaarcongres 2022 al in volle gang. Was jij erbij in 2021 en heb je een tip? Laat het ons weten op info@horus.nl. Was je er niet bij, maar wil je de volgende keer ook van de partij zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over de kaartverkoop. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Weten wat de voordelen zijn van een lidmaatschap?

Als lid van Horus profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je kortingen op diensten en toegang tot belangrijke platforms. Al onze voordelen hebben we voor je neergezet in een handig overzicht. Maak er gebruik van, zodat jij jouw werk nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl