Horus Jaarcongres

Elk jaar vindt het Horus Jaarcongres plaats, dé vakdag voor beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders. Deze leerzame en enerverende dag is voor leden van Horus, NBBI en NBPM, en voor alle andere professionals in de (financiële) zorgverlening. Het jaarcongres van 2024 vindt plaats op vrijdag 11 oktober in Nieuwegein.

Horus Jaarcongres 4okt 2023 196A9964 LR

Horus Jaarcongres 2024. Ben jij erbij?

Ben jij er ook bij in 2024? We zien ernaar uit je te ontmoeten op vrijdag 11 oktober 2024, bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. We organiseren het jaarcongres samen met NBBI, en ook NBPM is hiervoor uitgenodigd. 
Op dit moment werken we hard aan het samenstellen van een boeiend en afwisselend programma. Zodra je je kan aanmelden, laten we dit weten!
Deelname aan het Horus Jaarcongres levert je 6 PE-punten op.

Terugblik op het jaarcongres van 2023

Het laatste jaarcongres vond plaats op woensdag 4 oktober 2023 in een voor Horus nieuwe locatie: DWI Events in Nieuwegein. Uitwijken naar deze grotere locatie was noodzakelijk, want de branchevereniging groeit. We mochten dan ook zo'n vierhonderd bezoekers verwelkomen: leden, genodigden, sprekers en workshopleiders. 
Gert Boeve, voorzitter van Horus, opende de dag en heette iedereen welkom. Hij besprak de actualiteiten in de branche en benoemde ook de onzekere toekomst van wettelijk vertegenwoordigers.
Na hem volgden de uitgenodigde sprekers. Dan LeFay gaf een magische presentatie over breinkracht. Martin Groeneveld (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) sprak over de digitale samenleving. Rieneke Stelma-Roorda (Vrije Universiteit Amsterdam) gaf een update over STRIDE (Ondersteuning en bescherming van oudere personen). 

Na de pauze met koffie en gebak gaf Dan LeFay wederom een verbluffende presentatie. Daarna was het woord aan mr. Jenny Hofman en Patrick Foppen (IVO Rechtspraak). Zij brachten de luisteraars op de hoogte van het digitaal werken met de Rechtspraak. Ellen Baas (Belastingdienst) was de laatste spreker en verzorgde een presentatie over zaken doen met de Belastingdienst. 

Workshops

Na de gezamenlijke ochtendsessie was het tijd voor lunch. Daarna gingen de deelnemers uiteen in acht groepen om twee workshops naar keuze te volgen - tussen de workshops door was er uiteraard tijd voor koffie en thee met een versnapering.
Voor deelname aan het ochtendprogramma en de twee workshops, ontvingen de deelnemers 6 PE-punten voor de jaarlijkse scholingsvereiste voor wettelijk vertegenwoordigers en inkomensbeheerders.

Netwerken en stands bezoeken

Het bijwonen van het Horus Jaarcongres betekent meer dan alleen luisteren naar sprekers en deelnemen aan workshops; het is bij uitstek een moment om vakgenoten te ontmoeten. Om bij te praten, ervaringen te delen en netwerken te vergroten. En dat werd dan ook volop gedaan. Daarnaast konden deelnemers kennismaken met een groot aantal standhouders.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Sfeer8

        

Stands5
Horus Jaarcongres 4okt 2023 8R0A0317 LR

We kijken terug op een ontzettend geslaagd congres

Was jij erbij in 2023 en heb je een tip? Laat het ons weten op info@horus.nl. Was je er niet bij, maar wil je de volgende keer ook van de partij zijn? Hou deze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over de kaartverkoop. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Weten wat de voordelen zijn van een lidmaatschap?

Als lid van Horus profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je kortingen op diensten en toegang tot belangrijke platforms. Al onze voordelen hebben we voor je neergezet in een handig overzicht. Maak er gebruik van, zodat jij jouw werk nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Volg ons en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil jij net als je vakgenoten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de branche en over Horus? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Adresgegevens

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Horaplantsoen 14
6717 LT Ede

085 - 007 4330 info@horus.nl