Erika Morren

Bestuurslid

Ik ben Erika Morren, oprichtster van BilancioBudget, Bewind Servicedesk en BilancioZorg. Ik noem mijzelf ervaringsdeskundige, omdat ik vroeger met mijn toenmalige partner zelf met schulden te maken had. Soms kom je in situaties of omstandigheden terecht in het leven waar je niet voor hebt gekozen. Je hebt ermee te dealen en moet het oplossen. En dat is me gelukt. In het eerste jaar dat ik schuldhulpverlening kreeg, bedacht ik een creatieve manier om mijn schulden te saneren en tegelijkertijd mijn eigen bedrijf op te richten. Ik was daardoor in een klap schuldenvrij.

Ik heb veel geleerd van die periode uit mijn leven en nu kan ik mijn ervaring inzetten om anderen te helpen. Deze missie vormde in 2010 het begin van bewindvoerderskantoor BilancioBudget. Ook schreef ik het boek Schuldenvrij leven. Hierin vertel ik over de CREDIT-methode: Crisis, Redding, Evenwicht, Draagkracht, Inventarisatie en Toepassen. Ieder woord staat voor een stap in het proces naar een schuldenvrij leven.

Mijn missie en visie sluiten erg goed aan bij een rol als bestuurslid bij Horus. Je talenten inzetten, krachten bundelen en samenwerken is dé manier om de kwaliteit van onze branche beter te maken.

085 - 273 3592 e.morren@bilanciobudget.nl