Gert Boeve

Voorzitter

Mijn naam is Gert Boeve (1976) en ik ben voorzitter van Horus. Mijn werkzaamheden voor Horus combineer ik met mijn werk als organisatieadviseur bij WagenaarHoes en als voorzitter van een raad van toezicht bij een GGZ/VVT-instelling in Gelderland. Sinds 2019 ben ik bij Horus en daarvoor BPBI betrokken. Ik ben onder de indruk van de betekenis van het werk van beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders in het leven van kwetsbare mensen. Namens Horus probeer ik onze branche goed voor het voetlicht te brengen bij gemeenten, het Rijk en de Rechtspraak. Van nature zoek ik hierin de samenwerking op – als we elkaar goed begrijpen en elkaars betekenis zien, komen we verder. 

Ik combineer gedrevenheid om resultaat te bereiken met het vermogen om diplomatiek en flexibel om te gaan met andere mensen en meningen. Ik ben dan ook in staat om in complexe contexten, in verbinding en samenwerking met een grote hoeveelheid partners maatschappelijke problemen te helpen op te lossen. Alleen door echte samenwerking, waarbij je weet wat de ander van je nodig heeft en andersom, komen we verder. Binnen en buiten de branche. Ik zal altijd de samenwerking blijven zoeken. 

Ik heb een partner, ben vader van drie kinderen en bonusvader van nog eens drie kinderen. Ik woon afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Voor mijn huidige werkzaamheden was ik onder andere wethouder in Amersfoort en secretaris-directeur van de Regio Foodvalley.

06 - 330 365 40 gertboeve@horus.nl