Lieke Peters

Bestuurslid

Mijn naam is Lieke Peters, geboren en wonend in Maastricht, getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Ik ben eigenaar van PlusBewindZuid en actief als curator, mentor en bewindvoerder (bewust als éénpitter). Ook ben ik eigenaar van Kiezpunt Maatwerktrajecten en daarbinnen actief als o.a.(toezichthouder-)levensexecuteur, register vertrouwens- en integriteitpersoon, gecertificeerd register natuur- en wandelcoach en gediplomeerd stressmanager.
 
Na een carrière als assurantieadviseur en jarenlang werken in de sociale huisvesting, kwam ik in aanraking met budgetcoaching, familiair bewind en mentorschap. De keuze voor deze mooie richting als nieuwe professie (nu bijna vijftien jaar geleden) was heel snel gemaakt.
 
Ik zie als bestuurslid van Horus veel mogelijkheden om kennis en kunde te delen met collegae maar zeker ook met onze ketenpartners.
Er zijn nog altijd te veel aannames, overtuigingen en onduidelijkheden. Het werkveld is complex en passende antwoorden zijn niet altijd voor handen. Een sterke en communicatieve branchevereniging is een van de hulpmiddelen. Samen bereik je meer. Met mijn achtergrond hoop ik een aanvulling te kunnen geven op menig onderwerp en ik zie ernaar uit om ook mezelf verder te ontwikkelen.

info@plusbewindzuid.nl