Dorien van 't Foort

Communicatieadviseur

Mijn naam is Dorien van 't Foort (1986) en ik werk sinds 2020 als communicatieadviseur voor Horus (dat toen nog BPBI heette). Dit doe ik als zelfstandige: naast mijn werk voor Horus, help ik ook andere organisaties met hun interne en externe communicatie.

Als communicatieadviseur adviseer ik over de met name externe communicatie van Horus en voer ik opgestelde plannen uit. Daarnaast schrijf ik nieuwsbrieven, hou interviews, en schrijf en plaats berichten op de website, social media en het ledenportaal. Kortom: alles wat met tekst en taal te maken heeft, gaat eerst langs mij of komt van mijn hand.

Het werk van beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders is essentieel en ligt met regelmaat onder een vergrootglas. Dat maakt het des te belangrijker dat een branchevereniging als Horus zich hard maakt voor deze groep en opkomt voor de collectieve en individuele belangen van deze wettelijk vertegenwoordigers. Het is prettig dat ik met mijn kennis en ervaring hierbij kan helpen. 

dorienvantfoort@horus.nl