FinGuard logo

FinGuard: de oplossing voor beheer-, boedel- en leefgeldrekeningen

Met FinGuard is financiële zorg voor cliënten van wettelijk vertegenwoordigers en budgetbeheerders eenvoudig en snel bereikbaar. En het mooie is dat FinGuard niet alleen een voordeel is voor leden van Horus, maar voor elke wettelijk vertegenwoordiger en budgetbeheerder die lid is van een branchevereniging. Met FinGuard kun jij als wettelijk vertegenwoordiger of budgetbeheerder snel en efficiënt rekeningen voor je cliënten openen en beheren.

Wil jij, net als veel van je vakgenoten, ook gebruik maken van deze oplossing om snel en efficiënt beheer- en leefgeldrekeningen voor je cliënten te kunnen openen en beheren, mail dan naar heyday@horus.nl, ralph.loop@finguard.eu of ralph.loop@heydayeurope.nl. Je ontvangt dan snel de onboarding link.

Goed om te weten:
De wettelijk vertegenwoordiger moet eenmalig de klantacceptatie-procedure doorlopen om toegang te krijgen tot het platform waarop de beheerrekening kan worden aangevraagd en beheerd. Na het uploaden van alle relevante documenten is dit proces binnen 1 tot 3 werkdagen afgerond. FinGuard streeft ernaar dat het rekeningnummer van de beheerrekening in ieder geval binnen 1 werkdag beschikbaar is na het uploaden van de cliëntgegevens. Binnen maximaal 2 werkdagen is de beheerrekening actief en kan deze gebruikt worden om geld te ontvangen en het doen van betalingen.

De FinGuard oplossing is gerealiseerd door HeyDay in samenwerking met Unifiedpost Payments en Horus. Beheer-, boedel- en leefgeldrekeningen worden geopend door de wettelijk vertegenwoordiger of budgetbeheerder wanneer deze beschikt over de juiste grondslag; dus een beschikking of een volmacht. Daarnaast dienen wettelijk vertegenwoordigers of budgetbeheerders aangesloten te zijn bij een van de branche organisaties en bij budgetbeheer ook nog beschikken over een geldige AFM-vergunning Bemiddelen.

Meer informatie:
https://finguard.eu/
info@finguard.eu of heyday@horus.nl