Korting bij Horus Opleidingen

Horus Opleidingen is het opleidingsplatform voor alle beschermingsbewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders. Voor leden maar ook voor niet-leden. Als lid volg je tegen aantrekkelijke, gereduceerde lidmaatschapstarieven trainingen en workshops, waardoor jij jezelf blijft ontwikkelingen én eenvoudig je jaarlijkse PE-punten behaalt.

We bieden een ruim aanbod aan trainingen waarvan een gedeelte online en een gedeelte zo mogelijk op locatie plaatsvindt. Als je als lid zelf een speciale opleidingsbehoefte hebt, kun je die aan ons kenbaar maken. We proberen dan een training te vinden of te ontwikkelen die aansluit bij deze behoefte, zodat jouw vakkennis en de kwaliteit van jouw werk blijvend verbeteren.

Ook organiseren we jaarlijks een congres op een centrale locatie in Nederland. Het Horus Jaarcongres is een dag van inspiratie en het opdoen van nieuwe kennis over je vak. Je volgt workshops en kennissessies waarvoor je je jaarlijkse benodigde PE-punten verdient. Het Horus Jaarcongres is ieder jaar een moment waarop veel leden van de vereniging bij elkaar komen, samen met niet-leden, dus een gezellig netwerkborrel mag ook niet ontbreken!

Opleidingen@horus.nl Bekijk de opleidingen