Z Login logo

Z Loging

Korting op Z Login (eHerkenning)

De zekere keus voor eHerkenning

Met eHerkenning log je als ondernemer in bij ruim 1700 diensten van (overheids)dienstverleners. Zo kun je op een veilige manier online jouw eigen zaken en die van je cliënten regelen met aangesloten organisaties.

eHerkenning is een persoonsgebonden middel en kent meerdere betrouwbaarheidsniveaus: EH2, EH2+, EH3 en EH4. Hoe hoog het niveau is, wordt bepaald door de dienstverlener waar je inlogt. Hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau, hoe veiliger en betrouwbaarder de toegang en hoe meer zekerheid een dienstverlener krijgt over met wie hij zaken doet.
Om in te loggen bij bijvoorbeeld de Belastingdienst of het UWV heb jij/hebben jouw medewerkers eHerkenning niveau 3 nodig. Steeds meer andere overheidsinstanties verplichten eHerkenning niveau 3 en daarmee is dit de standaard van eHerkenning. Wil je als wettelijk vertegenwoordiger gebruikmaken van digitale  (overheids)diensten dan doe je er dus goed aan om eHerkenning niveau 3 aanvragen.

Ketenmachtigingen
Wanneer je gebruik maakt van een intermediair (bijv. een accountant) om bij het UWV of de Belastingdienst te handelen, dan kan dit met behulp van een ketenmachtiging. Je hebt dan zelf geen eHerkenning nodig, maar je intermediair wél. Bij Z login kun je heel eenvoudig een ketenmachtiging afgeven.

Korting bij Z Login
Z Login is een van de leveranciers die door de overheid is erkend en waar een wettelijk vertegenwoordiger een account voor eHerkenning kan aanvragen. Sinds 2023 werken Z Login en Horus samen om het eenvoudiger te maken voor leden van Horus om een eHerkenning-account aan te vragen en zo zaken voor cliënten te regelen.

De voordelen op een rij:

  • 15% korting op de tarieven voor Z login EH3.
  • 15% korting op de aanschaf van een OTP device.
  • Gratis beheermodule om op een overzichtelijke manier alle eHerkenningsmiddelen binnen je organisatie te beheren.
  • Onbeperkt eHerkenning gebruiken.
  • Geen onverwachte extra kosten.
  • Eenvoudig en snel aan te vragen.

Z Login aanvragen?
Wil je Z Login aanvragen voor jezelf en/of je medewerkers en profiteren van de voordelen die jij als lid van Horus hebt? Ga naar deze speciale pagina van Z Login voor leden van Horus en vraag eHerkenning aan. 

Bijzonderheden
Let op: vermeld bij je aanvraag je Horus lidnummer om bovenstaande 15% korting te krijgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Z Login via sales.nl@unifiedpost.com of telefonisch via 085-0239313.

Bezoek de website