Budlr

Korting op MijnIntake

Wil jij je intakeproces verbeteren en je daarmee onderscheiden van de gemiddelde bewindvoerder? Dat kan met MijnIntake van Budlr. Met MijnIntake maak je jouw intake betrouwbaarder, sneller en completer. Fijn voor jouw cliënt, begeleiders én voor jou. MijnIntake wordt al door veel grote en kleinere organisaties gebruikt.

Zo werkt het: je maakt een intakedossier aan in MijnIntake. In vijf eenvoudige stappen haalt de cliënt snel, veilig en eenvoudig de benodigde informatie op, met behulp van zijn DigiD en bankgegevens. Vaak helpt de bewindvoerder of hulpverlener de cliënt bij de intake, op kantoor of bij een huisbezoek. Het is ook mogelijk dat de klant op afstand de informatie ophaalt.

Alle informatie uit MijnOverheid en MijnBelastingdienst wordt samen met 18 maanden bankmutaties overzichtelijk in het dossier gezet. Het resultaat bespreek je met de client en bij groen licht heb je meteen alle informatie die je nodig hebt. In het dossier zitten de rechtbankformulieren, gevuld met de reeds bekende informatie en klaar voor ondertekening.

Als lid van Horus krijg je doorlopend 10% korting op het gebruik van Mijnintake zolang jouw lidmaatschap loopt.

Interesse? Ga naar MijnIntake.nl voor meer informatie of plan direct een demo in. Geef aan dat je lid bent van Horus en Budlr zorgt dat jij jouw korting krijgt. Liever eerst een training krijgen in het gebruik van MijnIntake? Ook die vraag je aan via het contactformulier.

Bezoek de website