Idiligo

Korting op pakket Idiligo

Als bewindvoerder, mentor, curator of inkomensbeheerder wil je aanvragen van nieuwe cliënten makkelijk kunnen bespreken en efficiënt administratief verwerken. Soms wil je je cliënten ook online helpen, op een laagdrempelige manier.

Idiligo heeft hiervoor de oplossing. Met één link kunnen jij en je cliënt gezamenlijk alle verschillende aanvraagformulieren invullen, de benodigde documenten uploaden en direct online ondertekenen. Je hoeft dus niet dezelfde informatie in verschillende formulieren in te vullen en dat scheelt enorm veel tijd en administratieve rompslomp.

Het systeem is eenvoudig te koppelen met je eigen cliëntvolgsysteem, aanmeldformulieren of andere intake-pakketten. Het enige dat je nog moet doen, is gezamenlijk met de cliënt door het gestructureerde gesprek heen te lopen, de informatie te controleren en waar nodig aan te vullen.

Jouw voordeel
Ben jij lid van Horus dan betaal je maar € 3,00 per cliënt waarvoor je dit programma inzet. Lees snel meer op site van Idiligo. Daar kun je je ook direct aanmelden.

+31 (0) 23 3000 000 info@idiligo.com Bezoek de website